×
Home Nieuws Livescore

Pasveer lovend over Farioli na Europese zege Ajax.

Pasveer lovend over Farioli na Europese zege Ajax.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 26 juli 2024 11:32 uur

Ajax-doelman Remko Pasveer is vol lof over de samenwerking met de kersverse trainer Francesco Farioli. De ervaren keeper geniet van de wittebroodsweken met de Italiaanse coach, die onlangs aan het roer kwam bij de Amsterdamse club. Na de knappe overwinning op FK Vojvodina in de Europa League, waar Ajax met 1-0 zegevierde, sprak Pasveer lovend over Farioli en zijn impact op het team.

De 37-jarige Pasveer, die deze zomer de overstap maakte naar Ajax, is onder de indruk van de werkwijze van Farioli. De doelman prijst de nieuwe trainer om zijn tactische inzicht en zijn vermogen om het beste uit de spelersgroep te halen. Met Farioli aan het roer lijkt Ajax goed op weg om successen te behalen in zowel de nationale competitie als op het Europese toneel.

Na de Europese triomf op Vojvodina deelde Pasveer een compliment uit aan Farioli, die volgens hem een frisse wind laat waaien door de club. De samenwerking tussen de doelman en de trainer lijkt vruchten af te werpen, wat veelbelovend is voor de toekomst van Ajax. Met Farioli als nieuwe blikvanger in de technische staf, lijkt de club uit Amsterdam klaar te zijn voor een succesvol seizoen.