×
Home Nieuws Livescore

Ajax toont interesse in Sergi Roberto, deal onwaarschijnlijk

Ajax toont interesse in Sergi Roberto, deal onwaarschijnlijk
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 26 juli 2024 11:16 uur

Ajax heeft mogelijk zijn zinnen gezet op een opmerkelijke versterking in de vorm van Sergi Roberto, zo hebben betrouwbare bronnen aan ESPN laten weten. De 32-jarige Spaanse rechtsback en middenvelder staat op de radar van de Amsterdamse club, maar de kans op zijn komst lijkt toch niet al te groot te zijn, zo benadrukt de sportzender.

Met zijn ervaring en veelzijdigheid zou Sergi Roberto een interessante toevoeging kunnen zijn voor Ajax. De club lijkt serieus te overwegen om de Spanjaard aan te trekken, maar er zijn nog geen concrete stappen gezet in de onderhandelingen. De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld gespannen afwachten of deze transfer daadwerkelijk tot stand zal komen.

Hoewel de interesse in Sergi Roberto concreet lijkt te zijn, blijft het vooralsnog onzeker of de deal daadwerkelijk zal doorgaan. De komst van de ervaren speler naar de Eredivisie zou een opmerkelijke stap zijn, maar Ajax staat bekend om zijn ambitieuze transferbeleid. Het is dan ook niet uitgesloten dat de club erin slaagt om deze verrassende transfer te realiseren en zo de selectie verder te versterken.