×
Home Nieuws Livescore

Mats Deijl tevreden met doelpuntloos gelijkspel tegen SK Brann.

Mats Deijl tevreden met doelpuntloos gelijkspel tegen SK Brann.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 26 juli 2024 09:40 uur

Go Ahead Eagles-aanvoerder Mats Deijl blijft positief na het doelpuntloze gelijkspel tegen SK Brann in de voorronde van de Conference League. Ondanks de twijfels die voorafgaand aan de wedstrijd bestonden over het team uit Deventer, is Deijl tevreden met het resultaat. De 27-jarige verdediger benadrukt dat het belangrijk is om ook in lastige wedstrijden stand te houden en een resultaat neer te zetten.

Deijl, die een belangrijke rol speelt als aanvoerder van Go Ahead Eagles, toonde zich na afloop van de wedstrijd realistisch. Hij erkent dat SK Brann een geduchte tegenstander was en dat het een zware strijd was. Desondanks is Deijl trots op de inzet en het doorzettingsvermogen van zijn team, dat erin slaagde om een punt veilig te stellen.

Met dit gelijkspel laat Go Ahead Eagles zien dat het team in staat is om ook op internationaal niveau te presteren. Deijl hoopt dat de positieve flow behouden blijft en dat de ploeg kan blijven groeien. De aanvoerder kijkt vol vertrouwen uit naar de volgende wedstrijden in de Conference League en is vastberaden om samen met zijn team successen te behalen.