×
Home Nieuws Livescore

RB Leipzig verbaasd en wijst bod FC Barcelona af

RB Leipzig verbaasd en wijst bod FC Barcelona af
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 26 juli 2024 08:16 uur

FC Barcelona heeft een tegenslag te verwerken gekregen in hun poging om Dani Olmo naar Camp Nou te halen. De Spaanse club zag zijn bod op de talentvolle aanvaller meteen afgewezen worden door RB Leipzig, en volgens Diario SPORT is daar een opvallende reden voor. De Bundesliga-topclub is naar verluidt verbijsterd door het 'surrealistische' voorstel dat Barcelona heeft gedaan.

De Catalanen hadden gehoopt om Olmo aan hun selectie toe te voegen, maar lijken nu geconfronteerd te worden met een onverwachte obstakel. RB Leipzig, dat bekend staat om zijn sterke onderhandelingspositie, heeft het bod van Barcelona resoluut van tafel geveegd. De Duitse club is naar verluidt verbaasd over de onrealistische voorwaarden die de Catalanen hebben voorgesteld.

De afwijzing van RB Leipzig zal Barcelona dwingen om hun strategie te heroverwegen in de zoektocht naar versterkingen. Met de transfermarkt in volle gang zal de Spaanse club nu op zoek moeten naar alternatieve doelwitten om hun team te versterken. Het is duidelijk dat de onderhandelingen met RB Leipzig niet zo soepel verlopen zijn als gehoopt, en Barcelona zal nu snel moeten handelen om een geschikte vervanger voor Olmo te vinden.