×
Home Nieuws Livescore

Vertraging voor Bergwijn en Brobbey bij Ajax terugkeer

Vertraging voor Bergwijn en Brobbey bij Ajax terugkeer
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 26 juli 2024 00:24 uur

Ajax en Feyenoord zien hun spelers terugkeren op verschillende momenten na de zomerstop. Steven Bergwijn en Brian Brobbey zullen later terugkeren bij Ajax dan Lutsharel Geertruida en Justin Bijlow bij Feyenoord. Dit nieuws werd bevestigd door Francesco Farioli tijdens de persconferentie na de wedstrijd tussen Ajax en FK Vojvodina, die eindigde in een 1-0 overwinning voor de Amsterdammers.

Farioli, de technisch directeur van Ajax, gaf aan dat de reden voor het latere terugkeermoment van Bergwijn en Brobbey te maken heeft met individuele afspraken en persoonlijke omstandigheden. Hij benadrukte echter dat beide spelers nog steeds een belangrijk onderdeel van de plannen van de club zijn voor het nieuwe seizoen.

Aan de andere kant zullen Geertruida en Bijlow eerder terugkeren bij Feyenoord, wat aangeeft dat de Rotterdamse club al vroeg wil beginnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De supporters van beide clubs zullen ongetwijfeld uitkijken naar de terugkeer van hun sterspelers en hopen op een succesvolle start van het nieuwe voetbalseizoen.