×
Home Nieuws Livescore

Pasveer onaangedaan door Ramaj's keuze, Ajax wint zonder indruk.

Pasveer onaangedaan door Ramaj's keuze, Ajax wint zonder indruk.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 23:16 uur

Remko Pasveer heeft geen enkele verandering opgemerkt in het gedrag van Diant Ramaj nadat Francesco Farioli hem als eerste doelman heeft gekozen. De doelman, die onlangs niet zijn beste prestatie leverde tijdens de wedstrijd van Ajax tegen FK Vojvodina, blijft gefocust op het behalen van overwinningen en het houden van een 'clean sheet' voor de Amsterdammers.

Ondanks zijn minder indrukwekkende optreden op het veld, heeft Pasveer voor de camera van Ziggo Sport benadrukt dat het winnen van wedstrijden en het voorkomen van tegendoelpunten de prioriteit heeft voor het team uit Amsterdam. De ervaren sluitpost lijkt vastberaden om zijn prestaties te verbeteren en zijn positie als eerste doelman te behouden.

Met Farioli's keuze voor Pasveer als nummer één onder de lat lijkt de concurrentie tussen de doelmannen bij Ajax te zijn toegenomen. Desondanks blijft Pasveer onverstoord en richt hij zich op het leveren van sterke prestaties om het vertrouwen van de trainer te behouden en het team naar succes te leiden.

Terwijl de druk toeneemt en de verwachtingen hoog zijn, zal Pasveer ongetwijfeld blijven streven naar verbetering en vastberadenheid tonen in zijn rol als eerste doelman van Ajax. Met zijn focus op het behalen van overwinningen en het verdedigen van het doel, blijft Pasveer een belangrijke speler in de jacht van de Amsterdammers op succes in het komende seizoen.