×
Home Nieuws Livescore

Ajax ontsnapt aan gelijkspel tegen FK Vojvodina door paal

Ajax ontsnapt aan gelijkspel tegen FK Vojvodina door paal
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 22:32 uur

In een zenuwslopende tweede helft wist Ajax ternauwernood te ontsnappen aan een dreigende nederlaag tegen FK Vojvodina. De Servische ploeg kreeg een uitgelezen kans om de wedstrijd te beslissen toen Mihailo Ivanovic gevaarlijk op doel schoot. Tot opluchting van de Amsterdammers belandde de bal echter op de paal, waardoor Ajax aan een achterstand ontsnapte.

De spanning in het stadion was voelbaar toen Ivanovic de bal voor zijn voeten kreeg en richting het doel van Ajax snelde. Met een verwoestend schot leek de Serviër zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar de paal stond een treffer in de weg. Het geluk was aan de zijde van de Nederlandse club, die op dat moment met de schrik vrijkwam.

De gemiste kans van Vojvodina bleek een keerpunt in de wedstrijd, waar Ajax vervolgens weer grip op kreeg. De Amsterdammers herpakten zich na het benauwde moment en slaagden erin om de druk op de Servische verdediging op te voeren. Uiteindelijk wist Ajax de wedstrijd met een gelijkspel af te sluiten, mede dankzij het geluk dat de paal hen had gebracht in het cruciale moment tegen FK Vojvodina.