×
Home Nieuws Livescore

Spaanse voetbalster Lamine Yamal overweldigd door fans in Marbella

Spaanse voetbalster Lamine Yamal overweldigd door fans in Marbella
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 21:32 uur

De zeventienjarige voetballer Lamine Yamal heeft zijn welverdiende vakantie in Marbella niet bepaald rustig kunnen beginnen. Bij aankomst werd de aanvaller van Spanje en FC Barcelona namelijk overspoeld door een groep uitzinnige fans die stonden te juichen en te zwaaien. De jongeling had nauwelijks de kans om uit zijn auto te stappen vanwege de drukte die ontstond rondom zijn aankomst.

De beelden van de chaotische ontvangst tonen hoe de fans zich verdringen om een glimp op te vangen van hun idool. Yamal, die bekend staat om zijn talent en snelheid op het veld, leek overweldigd te zijn door de warme ontvangst. Ondanks de extreme drukte wist de jonge voetballer met een glimlach op zijn gezicht de menigte te begroeten en enkele handtekeningen uit te delen aan zijn trouwe supporters.

De onverwachte drukte bij zijn aankomst in Marbella laat zien hoe populair en geliefd Lamine Yamal is bij het publiek. De tiener, die al indruk heeft gemaakt met zijn spel voor zowel Spanje als FC Barcelona, lijkt ook buiten het veld een ware publiekslieveling te zijn. Na deze tumultueuze ontvangst hoopt Yamal nu eindelijk te kunnen genieten van een ontspannen vakantie en zich op te laden voor het komende voetbalseizoen.