×
Home Nieuws Livescore

Curtis Jones prijst Arne Slot: "Speelstijl past perfect!"

Curtis Jones prijst Arne Slot:
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 21:08 uur

Jonge talentvolle middenvelder Curtis Jones van Liverpool heeft lovende woorden over voor zijn nieuwe trainer, Arne Slot. De coach, die onlangs overkwam van Feyenoord, heeft een positieve indruk achtergelaten op Jones. De speelstijl van Slot sluit perfect aan bij de kwaliteiten van de middenvelder, wat Jones enthousiast maakt over de samenwerking.

Tijdens een persconferentie op het trainingskamp van Liverpool, sprak Jones vol lof over de manier waarop Arne Slot de trainingen leidt. De jonge speler is onder de indruk van de aanpak van de trainer en de manier waarop hij het team begeleidt. Jones geeft aan dat hij veel kan leren van Slot en kijkt uit naar de verdere samenwerking.

Met de komst van Arne Slot lijkt Curtis Jones een nieuwe boost te krijgen in zijn ontwikkeling als voetballer. De middenvelder is vastberaden om onder leiding van Slot zijn spel naar een hoger niveau te tillen en een belangrijke rol te spelen in het succes van Liverpool. De samenwerking tussen Jones en Slot belooft veel goeds voor het komende seizoen.