×
Home Nieuws Livescore

Willems overtuigt Schreuder en tekent contract bij Castellon

Willems overtuigt Schreuder en tekent contract bij Castellon
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 20:16 uur

Voormalig PSV en Newcastle United verdediger Jetro Willems heeft zijn talent opnieuw bewezen door een contract te verdienen bij CD Castellon. De 30-jarige Nederlander heeft indruk gemaakt op hoofdtrainer Dick Schreuder tijdens zijn proefperiode bij de Spaanse club. Willems, die al enige tijd meetrainde met het team, heeft nu officieel een plek veroverd in de selectie van Castellon.

De ervaren verdediger heeft laten zien dat hij nog steeds van grote waarde kan zijn voor een team op hoog niveau. Zijn inzet en kwaliteiten hebben de ploegleiding overtuigd om hem een contract aan te bieden. Willems zelf is verheugd met deze kans en kijkt ernaar uit om zijn carrière voort te zetten bij CD Castellon.

Met zijn ervaring en professionaliteit zal Willems een belangrijke toevoeging zijn aan het team van Castellon. Zijn vastberadenheid en toewijding tonen aan dat hij klaar is om de uitdaging aan te gaan in de Spaanse competitie. De supporters van de club kunnen zich verheugen op de komst van deze ervaren verdediger en zijn bijdrage aan het succes van CD Castellon in het komende seizoen.