×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord behoudt sterkhouders, Wieffer en Kloese reageren

Feyenoord behoudt sterkhouders, Wieffer en Kloese reageren
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 19:48 uur

Feyenoord heeft tot nu toe slechts één van zijn sterkhouders zien vertrekken, ondanks de verwachting dat er meer zouden volgen. Mats Wieffer heeft de Kuip verlaten, maar er zijn nog vraagtekens rondom het aanblijven van Dávid Hancko, Lutsharel Geertruida en Santiago Gimenez. Directeur Dennis te Kloese heeft in een interview met RTV Rijnmond laten weten dat de club nog in gesprek is over de toekomst van deze spelers.

Hancko, de verdediger die afgelopen seizoen op huurbasis bij Feyenoord speelde, heeft indruk gemaakt en de club overweegt om hem langer aan zich te binden. Ook Geertruida en Gimenez, die beiden belangrijke rollen vervulden in het team, staan op de radar van de clubleiding. Het is nog niet duidelijk of zij zullen blijven of elders hun carrière voortzetten.

De supporters van Feyenoord houden hun adem in en wachten gespannen af op nieuws over de contractverlengingen van deze spelers. Met het oog op het nieuwe seizoen en de ambities van de club is het cruciaal om de juiste beslissingen te nemen wat betreft het behouden van talentvolle en ervaren krachten. De komende weken zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de toekomst van Hancko, Geertruida en Gimenez bij Feyenoord.