×
Home Nieuws Livescore

Traoré maakt debuut op trainingsveld Jong Ajax

Traoré maakt debuut op trainingsveld Jong Ajax
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 18:32 uur

Ajax verwelkomt Bertrand Traoré terug op het trainingsveld van De Toekomst. De talentvolle buitenspeler, die onlangs terugkeerde bij de club, maakte zijn eerste opwachting tijdens een trainingssessie met Jong Ajax onder leiding van trainer Francesco Farioli. De supporters van de Amsterdamse club keken reikhalzend uit naar de terugkeer van Traoré, die in het verleden al indruk maakte met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid.

Na een periode van afwezigheid is Traoré weer terug in de vertrouwde omgeving van Ajax. De fans hopen dat de Burkinese international snel zijn topvorm zal hervinden en een belangrijke rol zal spelen in het team van Farioli. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan Traoré een waardevolle toevoeging zijn aan de selectie, die dit seizoen hoge ambities heeft in zowel de nationale competitie als internationale toernooien.

De terugkeer van Traoré op het trainingsveld zorgt voor een positieve sfeer binnen de club. De spelers en staf zijn verheugd om de buitenspeler weer in actie te zien en kijken uit naar zijn bijdrage aan het team. Met zijn terugkeer is de concurrentie in de selectie van Ajax toegenomen, wat de prestaties van het team alleen maar ten goede kan komen. Ajax-fans hopen dan ook dat Traoré snel zijn plek in het eerste elftal zal veroveren en zijn klasse opnieuw zal laten zien in het shirt van de club.