×
Home Nieuws Livescore

Jorthy Mokio kiest Ajax boven lucratievere opties elders

Jorthy Mokio kiest Ajax boven lucratievere opties elders
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 18:24 uur

Ajax-aanwinst Jorthy Mokio heeft onthuld dat hij bij andere clubs aanzienlijk meer geld had kunnen verdienen. Dit nieuws werd bekendgemaakt door Alex Kroes, de technisch directeur van de Amsterdamse club, tijdens een interview op de officiële clubkanalen. Ondanks lucratieve aanbiedingen koos de talentvolle Belgische verdediger uiteindelijk voor Ajax vanwege het aantrekkelijke sportieve perspectief dat de club bood.

Mokio, die bekend staat om zijn verdedigende kwaliteiten, heeft de aandacht getrokken van diverse Europese clubs met diepere zakken. Echter, de 21-jarige speler gaf de voorkeur aan een overstap naar Ajax vanwege de mogelijkheden die de club biedt om zich verder te ontwikkelen en door te groeien in zijn carrière. Het feit dat Ajax bekend staat om het koesteren van jong talent en het bieden van kansen aan opkomende spelers, speelde een doorslaggevende rol in Mokio's beslissing.

De keuze van Mokio om voor Ajax te tekenen, ondanks financieel aantrekkelijkere aanbiedingen elders, onderstreept zijn ambitie om zichzelf te bewijzen op het hoogste niveau van het Europese voetbal. Met zijn vastberadenheid en talent zal de Belgische verdediger ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Ajax en een speler om in de gaten te houden in de komende seizoenen.