×
Home Nieuws Livescore

Xavi Simons verkiest RB Leipzig boven Bayern en United

Xavi Simons verkiest RB Leipzig boven Bayern en United
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 18:16 uur

Het Spaanse sportmedium Mundo Deportivo heeft onthuld dat Xavi Simons zijn hart heeft verloren aan RB Leipzig en daar graag wil blijven. De jonge aanvaller, die momenteel onder contract staat bij Paris Saint-Germain, stond de afgelopen weken in de schijnwerpers van zowel Bayern München als Manchester United. Echter, lijkt Simons de voorkeur te geven aan een voortzetting van zijn avontuur in Oost-Duitsland.

De geruchtenmolen draaide op volle toeren rondom de toekomst van de talentvolle Simons, maar zijn wens om bij RB Leipzig te blijven lijkt nu duidelijk naar voren te komen. De club heeft blijkbaar een speciale plek in zijn hart veroverd en hij ziet een langer verblijf in Leipzig als een ideale stap in zijn carrière.

Hoewel Bayern München en Manchester United ongetwijfeld aantrekkelijke opties zijn voor elke jonge speler, lijkt Simons vastbesloten te zijn om zijn ontwikkeling voort te zetten bij RB Leipzig. De club heeft een reputatie opgebouwd voor het koesteren van jong talent en Simons ziet dit als een kans om zijn potentieel volledig te benutten. Het lijkt er dus op dat de fans van RB Leipzig zich kunnen verheugen op nog meer acties en doelpunten van de getalenteerde aanvaller in de toekomst.