×
Home Nieuws Livescore

PSV ontspannen ondanks Duitse concurrentie voor Sepp van den Berg

PSV ontspannen ondanks Duitse concurrentie voor Sepp van den Berg
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 18:08 uur

PSV heeft tot nu toe weinig reden tot zorg over de Duitse concurrentie in de strijd om Sepp van den Berg, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De jonge centrale verdediger staat hoog op het verlanglijstje van de Eindhovenaren voor deze zomer. Naast PSV hebben echter ook FSV Mainz en TSG Hoffenheim hun interesse kenbaar gemaakt in de talentvolle speler.

De clubleiding van PSV blijft echter optimistisch en vastberaden in hun streven om Van den Berg naar de Eredivisie te halen. Met hun oog voor talent en ontwikkeling hopen ze de concurrentie uit Duitsland voor te blijven. De 19-jarige verdediger, die momenteel onder contract staat bij Liverpool, wordt gezien als een veelbelovende aanwinst voor de Nederlandse club.

Hoewel de interesse van Mainz en Hoffenheim serieus genomen moet worden, lijkt PSV vastbesloten om alles op alles te zetten om Van den Berg binnen te halen. De komende weken zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen en het uiteindelijke besluit van de talentvolle verdediger. De fans van PSV hopen dan ook dat Sepp van den Berg binnenkort in het rood-witte shirt van de club te bewonderen zal zijn.