×
Home Nieuws Livescore

Dennis te Kloese: "Feyenoord nog niet voorbijgestreefd aan Ajax"

Dennis te Kloese:
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 17:32 uur

In een recent interview heeft Dennis te Kloese, de directeur van Feyenoord, zijn bescheiden kijk op de huidige positie van de club ten opzichte van aartsrivaal Ajax gedeeld. Te Kloese benadrukt dat Feyenoord op dit moment niet in de positie verkeert om te beweren dat het Ajax voorbijgestreefd is. Hij is ervan overtuigd dat de club uit Amsterdam binnenkort weer de weg omhoog zal vinden en roept daarom op tot nederigheid en hard werken.

Te Kloese erkent de historische rivaliteit tussen Feyenoord en Ajax en begrijpt de trots die gepaard gaat met het verslaan van de aartsrivaal. Echter, hij benadrukt dat het belangrijk is om realistisch te blijven en te erkennen dat Ajax een sterke en succesvolle club is met een rijke geschiedenis. Feyenoord moet volgens Te Kloese blijven streven naar verbetering en consistentie om op gelijke voet te kunnen concurreren met Ajax.

De directeur van Feyenoord benadrukt dat bescheidenheid en hard werken de sleutel zijn tot succes in het voetbal. Hij gelooft dat door nederig te blijven en zich te blijven ontwikkelen, Feyenoord uiteindelijk de concurrentie met Ajax kan aangaan en weer kan strijden om de hoogste posities in het Nederlandse voetbal. Te Kloese spoort de spelers, staf en supporters van Feyenoord aan om samen te werken en te blijven streven naar verbetering, ongeacht de resultaten tegen Ajax.