×
Home Nieuws Livescore

Joël Drommel blijft bij PSV vanwege salaris struikelblok

Joël Drommel blijft bij PSV vanwege salaris struikelblok
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 17:08 uur

Het lijkt erop dat Joël Drommel voorlopig nog bij PSV zal blijven, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De doelman staat momenteel niet op het punt om de club te verlaten, aangezien er op dit moment geen enkele andere club is die bereid is om zijn salaris over te nemen. Drommel, die momenteel de rol van tweede doelman vervult bij PSV, lijkt dus voorlopig nog in Eindhoven te blijven.

De geruchten over een mogelijk vertrek van Drommel bij PSV lijken dus voorlopig van de baan te zijn. De doelman heeft nog geen concrete aanbiedingen ontvangen van andere clubs die zijn salaris willen evenaren. Dit betekent dat PSV voorlopig kan blijven rekenen op de diensten van Drommel als back-up doelman.

Hoewel er op dit moment geen concrete interesse is van andere clubs, kan de situatie natuurlijk snel veranderen in de voetbalwereld. Het is dan ook nog niet definitief dat Drommel het hele seizoen bij PSV zal blijven. Voor nu lijkt het er echter op dat de doelman zijn rol als tweede doelman bij de club zal blijven vervullen, tenzij er zich nog onverwachte ontwikkelingen voordoen.