×
Home Nieuws Livescore

Thomas Beelen onthult buitenlandse interesse na contractverlenging Feyenoord

Thomas Beelen onthult buitenlandse interesse na contractverlenging Feyenoord
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 16:48 uur

Na het ondertekenen van een contractverlenging bij Feyenoord heeft Thomas Beelen toegegeven dat er buitenlandse clubs interesse in hem hadden. De talentvolle centrale verdediger werd naar verluidt gevolgd door Wolverhampton Wanderers, maar Beelen weigert de naam van de specifieke club te onthullen.

De 23-jarige Beelen, die al sinds zijn jeugd bij Feyenoord speelt, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de Eredivisie. Zijn ontwikkeling is niet onopgemerkt gebleven bij buitenlandse clubs, die hun interesse in de verdediger hebben laten blijken.

Hoewel Beelen nu zijn toewijding aan Feyenoord heeft bevestigd door zijn contract te verlengen, is het duidelijk dat zijn prestaties niet onopgemerkt zijn gebleven buiten Nederland. De geruchten over interesse vanuit het buitenland zullen ongetwijfeld blijven circuleren, maar voor nu blijft Beelen gefocust op zijn club en zijn verdere groei als speler.

De verdediger heeft laten zien dat hij een belangrijke speler is voor Feyenoord en het is geen verrassing dat andere clubs zijn talent hebben opgemerkt. Met zijn contractverlenging heeft Beelen laten zien dat hij gelooft in de visie van de club en dat hij vastbesloten is om verder te bouwen aan zijn carrière in Rotterdam.