×
Home Nieuws Livescore

Alex Kroes onthult: 'Transfer Bertrand Traoré duurde lang'

Alex Kroes onthult: 'Transfer Bertrand Traoré duurde lang'
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 15:32 uur

Ajax-technisch directeur Alex Kroes heeft recentelijk in een openhartig interview met het clubkanaal van de Amsterdamse club details onthuld over de transfer van Bertrand Traoré. De terugkeer van de vleugelaanvaller naar Ajax, waar hij eerder al in het seizoen 2016/17 actief was, was een proces dat volgens Kroes 'vrij lang geduurd' heeft.

Kroes gaf aan dat het binnenhalen van Traoré niet zonder uitdagingen verliep. De onderhandelingen en het rondmaken van de deal vergden de nodige tijd en inspanning van de club. Desondanks is de technisch directeur verheugd dat de transfer uiteindelijk succesvol is afgerond en dat Traoré weer in het Ajax-shirt te bewonderen zal zijn.

De ervaren Kroes benadrukte tevens het belang van Traoré voor het team en de toegevoegde waarde die de vleugelaanvaller met zich meebrengt. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zal Traoré een waardevolle aanwinst zijn voor de selectie van Ajax. De fans kunnen dan ook reikhalzend uitkijken naar de rentree van de talentvolle speler op het veld van de Johan Cruijff ArenA.