×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona biedt bijna 60 miljoen voor Dani Olmo

FC Barcelona biedt bijna 60 miljoen voor Dani Olmo
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 15:08 uur

FC Barcelona heeft volgens bronnen bij Sky Sports een bod van bijna zestig miljoen euro, inclusief bonussen, uitgebracht op de talentvolle aanvaller Dani Olmo. De Spaanse club is vastbesloten om de 23-jarige speler naar Camp Nou te halen en zet hoog in met dit aanzienlijke bod. Olmo, die momenteel speelt voor RB Leipzig, staat bekend om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, waardoor hij een gewilde speler is op de transfermarkt.

RB Leipzig, de huidige club van Dani Olmo, wordt verwacht het bod van Barcelona af te wijzen. De Duitse club heeft herhaaldelijk aangegeven dat ze niet van plan zijn om hun sterspeler te laten gaan, zeker niet voor het bedrag dat nu op tafel ligt. Olmo heeft zich de afgelopen seizoenen ontwikkeld tot een belangrijke speler voor RB Leipzig en de clubleiding ziet hem als een cruciaal onderdeel van hun toekomstplannen.

De onderhandelingen tussen FC Barcelona en RB Leipzig beloven dan ook spannend te worden, aangezien Barcelona vastbesloten is om Olmo binnen te halen, terwijl Leipzig vasthoudt aan hun sterspeler. Het is nog onduidelijk hoe deze transfersoap zal eindigen, maar één ding is zeker: de interesse van Barcelona in Dani Olmo is serieus en de Spaanse club lijkt bereid diep in de buidel te tasten om hem naar Catalonië te halen. Voetbalfans wereldwijd zullen de ontwikkelingen rondom deze transfer met grote belangstelling volgen.