×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Taylor volgt Oranje als fan, hoopt comeback.

Kenneth Taylor volgt Oranje als fan, hoopt comeback.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 14:24 uur

Jonge middenvelder Kenneth Taylor van Ajax heeft zijn ogen gericht op een terugkeer bij het Nederlands elftal onder leiding van bondscoach Ronald Koeman. De 18-jarige speler hoopte stiekem op een kans om met Oranje naar het EK te gaan, vooral toen meerdere middenvelders geblesseerd raakten. Ondanks zijn wens om deel uit te maken van het nationale team, volgde Taylor het EK uiteindelijk als supporter vanaf de zijlijn.

Met een sterke ambitie en vastberadenheid streeft Taylor ernaar om dit seizoen zijn plek terug te verdienen in de selectie van Koeman. De talentvolle spelverdeler heeft laten zien dat hij over de kwaliteiten en het doorzettingsvermogen beschikt om op het hoogste niveau te presteren. Zijn focus ligt nu op het leveren van consistente en indrukwekkende prestaties bij Ajax, in de hoop dat dit hem weer in de schijnwerpers van het Nederlands elftal zal brengen.

Als een veelbelovende jonge speler met een veelbelovende toekomst voor zich, zal Kenneth Taylor blijven werken aan zijn ontwikkeling en groei als voetballer. Met zijn vastberadenheid om zijn dromen na te streven en zijn talent te benutten, is het slechts een kwestie van tijd voordat we deze getalenteerde middenvelder weer in het Oranje shirt zien schitteren.