×
Home Nieuws Livescore

Jack van Gelder verbaasd: Pasveer in goal bij Ajax?

Jack van Gelder verbaasd: Pasveer in goal bij Ajax?
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 12:08 uur

In een opvallende wending in de Nederlandse voetbalwereld heeft voormalig commentator Jack van Gelder zijn bedenkingen geuit over de mogelijke keuze van Ajax om Remko Pasveer als eerste doelman op te stellen. Van Gelder, bekend om zijn scherpe analyses, noemt het een aparte beslissing en suggereert dat dit wellicht te maken heeft met financiële problemen bij de Amsterdamse club. De ervaren doelman Pasveer zou volgens Van Gelder mogelijk de voorkeur krijgen boven Diant Ramaj, wat volgens hem zou kunnen duiden op een aanstaande verkoop van de jonge keeper.

De speculaties rondom de keeperskwestie bij Ajax hebben de gemoederen in de voetbalwereld flink beziggehouden. Met Pasveer als potentiële eerste keus onder de lat rijst de vraag of de club inderdaad in financiële nood verkeert, zoals Van Gelder suggereert. De ervaren doelman, die eerder successen boekte bij onder andere Vitesse, lijkt volgens de oud-commentator een onverwachte keuze voor de traditioneel talentgerichte club uit Amsterdam.

Terwijl de transfermarkt in volle gang is, blijft de situatie rondom de keepers van Ajax voorlopig nog onduidelijk. De mogelijke verkoop van Ramaj en de opvallende keuze voor Pasveer zorgen voor de nodige speculaties en vragen binnen en buiten de club. Het is afwachten hoe deze ontwikkelingen zich zullen ontvouwen en of de voorspellingen van Jack van Gelder werkelijkheid zullen worden.