×
Home Nieuws Livescore

Franse club Saint-Etienne toont interesse in Zweeds talent Nanasi

Franse club Saint-Etienne toont interesse in Zweeds talent Nanasi
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 11:48 uur

Het Franse Saint-Etienne heeft zich gemeld als geïnteresseerde club in het Zweedse voetbaltalent Sebastian Nanasi, volgens een rapport van Alfonsbladet. Naast Saint-Etienne hebben ook Ajax, Sevilla en Bayer Leverkusen interesse getoond in de jonge Zweedse speler. Eerder werd PSV ook genoemd als een mogelijke bestemming voor Nanasi.

Sebastian Nanasi, een opkomend talent in de voetbalwereld, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese topclubs. De 18-jarige Zweedse speler wordt gezien als een veelbelovende aanwinst voor elke club die zijn diensten weet te bemachtigen. Met clubs als Ajax, Sevilla en Bayer Leverkusen die ook in de race zijn, belooft de strijd om Nanasi's handtekening intens te worden.

Hoewel PSV in het verleden werd genoemd als een mogelijke bestemming voor Sebastian Nanasi, lijkt het erop dat de Nederlandse club nu concurrentie heeft van enkele andere grote namen in het Europese voetbal. De interesse van Saint-Etienne voegt een nieuwe dimensie toe aan de transfergeruchten rondom de jonge Zweed, en fans zullen gespannen afwachten waar zijn toekomst uiteindelijk ligt.