×
Home Nieuws Livescore

Ajax TD Kroes: "Derde plek Eredivisie is minimaal vereist"

Ajax TD Kroes:
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 10:48 uur

Ajax-technisch directeur Alex Kroes heeft ondubbelzinnig zijn ambities voor het lopende seizoen uitgesproken. Volgens Kroes is het doel van de Amsterdammers glashelder: een minimale derde plaats in de Eredivisie behalen. De druk ligt hoog bij de club, aangezien Kroes aangeeft dat een lagere eindklassering voor hem gelijk staat aan falen.

Met de competitie in volle gang en de concurrentie scherp, staat Ajax voor een uitdagende taak om aan de verwachtingen van Kroes te voldoen. De technisch directeur benadrukt het belang van consistentie en vastberadenheid in de strijd om de top van de Eredivisie. De spelers zullen tot het uiterste moeten gaan om de gestelde doelen te bereiken en teleurstelling te voorkomen.

De uitspraken van Kroes zorgen voor extra motivatie binnen de club en onder de supporters. De druk om te presteren is voelbaar, maar tegelijkertijd biedt het een kans voor Ajax om te laten zien wat ze waard zijn. Met nog vele wedstrijden te gaan, belooft het een spannend seizoen te worden waarin Ajax er alles aan zal doen om de verwachtingen van Kroes waar te maken.