×
Home Nieuws Livescore

Vito van Crooij maakt sensationele transfer naar Saudi-Arabië!

Vito van Crooij maakt sensationele transfer naar Saudi-Arabië!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 7 september 2023 20:40 uur

Nieuwe uitdaging voor Nederlandse voetballer Vito van Crooij

In een verrassende wending heeft Vito van Crooij zijn transfer naar het buitenland afgerond. De 27-jarige buitenspeler van Sparta Rotterdam heeft een lucratieve deal gesloten met het Saudische Al Wehda. Hoewel Van Crooij nog een contract had tot het einde van het seizoen, waren de Rotterdammers bereid om mee te werken aan zijn vertrek. De exacte transfersom is niet bekendgemaakt, maar volgens bronnen gaat het om een aanzienlijk bedrag.

Van Crooij maakte in 2021 de overstap naar Sparta, nadat hij eerder voor VVV Venlo had gespeeld. Vorig seizoen was een absoluut hoogtepunt voor de talentvolle aanvaller, met veertien doelpunten en twaalf assists. Nu gaat hij voor het eerst zijn geluk beproeven buiten de Nederlandse grenzen. De transfer hing al een tijdje in de lucht, maar is nu officieel bevestigd.

Voor Al Wehda en andere Saudische clubs is vandaag de deadline van de transfermarkt. Van Crooij kan zich verheugen op een flinke financiële beloning en zal zichzelf financieel onafhankelijk maken. Technisch directeur Gerard Nijkamp wenst de aanvaller veel succes in zijn nieuwe avontuur. "Vito heeft aangegeven dat hij graag wilde vertrekken en we hebben besloten om onder de juiste voorwaarden mee te werken. We zijn hem dankbaar voor zijn bijdrage aan de club in de afgelopen twee seizoenen en wensen hem veel succes in de toekomst."