×
Home Nieuws Livescore

Willem II huurt Kyan Vaesen van KVC Westerlo

Willem II huurt Kyan Vaesen van KVC Westerlo
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 09:48 uur

Willem II heeft met succes zijn aanvalslinie versterkt met de komst van Kyan Vaesen. De jonge aanvaller zal op huurbasis overkomen van KVC Westerlo, zo heeft de club uit Tilburg aangekondigd op donderdagochtend. De supporters van Willem II kunnen uitkijken naar de toevoeging van Vaesen aan het team, aangezien hij bekend staat om zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid.

De overeenkomst tussen Willem II en Kyan Vaesen omvat geen optie tot koop, wat aangeeft dat de Belgische aanvaller na zijn huurperiode terug zal keren naar KVC Westerlo. Desondanks zal Vaesen ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in de aanval van Willem II en zal hij zijn uiterste best doen om zijn waarde te bewijzen tijdens zijn verblijf in Nederland.

Met de komst van Kyan Vaesen hoopt Willem II zijn aanvallende opties te versterken en meer diepte toe te voegen aan het team. De supporters en de technische staf van de club zullen met spanning uitkijken naar de prestaties van Vaesen op het veld en hopen dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan het succes van Willem II in het komende seizoen.