×
Home Nieuws Livescore

Farioli houdt doelstelling Ajax nog even geheim.

Farioli houdt doelstelling Ajax nog even geheim.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 08:32 uur

De Italiaanse trainer Francesco Farioli houdt zijn doelstellingen voor Ajax nog even geheim. Met zijn debuutwedstrijd tegen Vojvodina in de voorronde van de Europa League voor de boeg, blijft Farioli voorzichtig optimistisch. Hij erkent dat de Amsterdammers nog steeds afhankelijk zijn van de ontwikkelingen op de transfermarkt.

Farioli, die onlangs werd aangesteld als hoofdtrainer van Ajax, staat voor een grote uitdaging om het team naar succes te leiden. Met de druk van de fans en de hoge verwachtingen die bij de club horen, weet de Italiaan dat hij geen ruimte heeft voor fouten. Hij benadrukt echter dat hij stap voor stap te werk zal gaan en geen overhaaste doelstellingen zal formuleren.

De transfermarkt speelt een cruciale rol in de plannen van Farioli voor Ajax. De trainer is zich ervan bewust dat versterkingen nodig zijn om de selectie te optimaliseren en competitief te blijven in zowel de nationale als internationale competities. Farioli blijft daarom geduldig en wacht af hoe de transferperiode zich zal ontvouwen voordat hij concrete doelen stelt voor zijn team.