×
Home Nieuws Livescore

Kans voor Carlos Forbs bij Ajax na matig debuutseizoen

Kans voor Carlos Forbs bij Ajax na matig debuutseizoen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 25 juli 2024 07:16 uur

Het lijkt erop dat Carlos Forbs een nieuwe kans krijgt om zijn talent te tonen bij Ajax. Ondanks een teleurstellend debuutseizoen waarin de twintigjarige Portugees niet wist te schitteren, heeft coach Francesco Farioli vertrouwen in zijn potentieel. Forbs krijgt zo de mogelijkheid om zich te bewijzen en zijn vaardigheden verder te ontwikkelen binnen de Amsterdamse club.

Na een moeilijke start lijkt Forbs nu een hernieuwde kans te krijgen om zijn stempel te drukken in het team van Ajax. Met de steun van Farioli, die onder de indruk is van zijn kwaliteiten, kan de jonge speler zich nu richten op het verbeteren van zijn prestaties en het tonen van zijn toegevoegde waarde voor het team.

De verwachtingen zijn hooggespannen voor Forbs, die nu de kans krijgt om zijn potentieel waar te maken en zijn plek te veroveren in het eerste elftal van Ajax. Met de steun van de coach en het vertrouwen van het team, staat de jonge Portugees voor een belangrijke periode waarin hij kan laten zien wat hij in zijn mars heeft en zijn talent kan laten zien op het hoogste niveau.