×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda praat met Feyenoord over Shiloh 't Zand

NAC Breda praat met Feyenoord over Shiloh 't Zand
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 23:16 uur

NAC Breda heeft haar zinnen gezet op de talentvolle middenvelder Shiloh 't Zand en is momenteel in gesprek met Feyenoord om hem over te nemen. Dit nieuws werd gemeld door 1908.nl, een betrouwbare bron in de voetbalwereld. De jonge speler wist vorig jaar bij FC Dordrecht indruk te maken, maar lijkt in Rotterdam weinig perspectief te hebben op speeltijd.

De interesse van NAC Breda in 't Zand toont aan dat de club op zoek is naar versterking en gelooft in het potentieel van de middenvelder. Met zijn technische vaardigheden en spelintelligentie zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van de Brabantse club. De gesprekken tussen NAC Breda en Feyenoord bevinden zich nog in een vroeg stadium, maar de kans op een transfer lijkt reëel.

Voor Shiloh 't Zand zou een overstap naar NAC Breda een nieuwe kans betekenen om zich verder te ontwikkelen en meer speeltijd te krijgen. De jonge speler zal ongetwijfeld geïnteresseerd zijn in een transfer naar een club waar hij zijn talenten kan laten zien en belangrijk kan zijn voor het team. Het is afwachten hoe de onderhandelingen tussen de twee clubs zullen verlopen en of er daadwerkelijk een overeenkomst bereikt kan worden.