×
Home Nieuws Livescore

Wout Weghorst niet naar Trabzonspor door vriendin's voorkeur

Wout Weghorst niet naar Trabzonspor door vriendin's voorkeur
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 22:24 uur

Wout Weghorst lijkt zijn carrière niet voort te zetten bij Trabzonspor. De Turkse zaakwaarnemer Mithat Halis heeft laten weten dat de vriendin van de Nederlandse spits niet enthousiast is over het idee om in de Turkse stad te gaan wonen. Hierdoor is de kans groot dat Weghorst een andere club zal kiezen voor zijn volgende avontuur.

Trabzonspor had interesse getoond in Weghorst, die momenteel speelt voor VfL Wolfsburg in de Bundesliga. De club uit Turkije leek een serieuze optie te zijn voor de 28-jarige aanvaller, maar de persoonlijke overwegingen van zijn vriendin lijken nu roet in het eten te gooien. Halis benadrukte dat de keuze van Weghorst en zijn partner altijd gezamenlijk wordt gemaakt en dat hun geluk en welzijn voorop staan.

De beslissing van Weghorst om Trabzonspor af te wijzen vanwege de voorkeur van zijn vriendin werpt een nieuw licht op de transfergeruchten rondom de spits. Het is nog onduidelijk welke club nu de beste papieren heeft om de handtekening van Weghorst binnen te halen. Fans en volgers van de Nederlandse international zullen met spanning afwachten op welke bestemming hij uiteindelijk zal belanden.