×
Home Nieuws Livescore

Ricardo Pepi schittert met hattrick in Lichtstadderby winst.

Ricardo Pepi schittert met hattrick in Lichtstadderby winst.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 22:16 uur

In een zinderende Lichtstadderby heeft de Amerikaanse spits Ricardo Pepi PSV naar een spectaculaire overwinning geleid. Het Philips Stadion trilde op zijn grondvesten terwijl Pepi een onvergetelijke hattrick scoorde, waarmee hij zijn team naar een 3-2 triomf over stadsgenoot FC Eindhoven loodste.

De supporters van PSV werden getrakteerd op een waar spektakelstuk, waarbij Pepi zijn klasse en doelgerichtheid tentoonspreidde. Met zijn drie treffers zorgde de Amerikaan voor een onvergetelijke avond voor de Eindhovenaren, die met volle teugen genoten van de magistrale prestatie van hun nieuwe held.

De overwinning op FC Eindhoven betekent niet alleen drie belangrijke punten voor PSV, maar ook een flinke dosis zelfvertrouwen voor het team. Met Pepi in topvorm lijkt de ploeg klaar om de strijd aan te gaan in de rest van het seizoen en wellicht voor een mooie positie in de ranglijst te strijden. De Lichtstadderby zal nog lang in het geheugen gegrift staan van alle fans die getuige waren van deze historische wedstrijd.