×
Home Nieuws Livescore

FC Twente speelt gelijk, AZ wint en NAC verliest

FC Twente speelt gelijk, AZ wint en NAC verliest
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 21:24 uur

FC Twente heeft zich niet optimaal kunnen voorbereiden op de Champions League-voorronde na een doelpuntloos gelijkspel tegen Schalke 04. De Tukkers slaagden er niet in om te scoren in hun laatste oefenwedstrijd voor het belangrijke Europese duel tegen RB Salzburg. De ploeg zal nu extra hard moeten werken om hun aanvalsspel te verbeteren en doelpunten te kunnen maken in de komende wedstrijden.

In tegenstelling tot FC Twente, boekte AZ wel een overwinning in een oefenduel. De Alkmaarders lieten zien dat ze in vorm zijn door hun tegenstander te verslaan en met vertrouwen de komende wedstrijden tegemoet te gaan. Met een sterke prestatie in de oefenwedstrijd laat AZ zien dat ze klaar zijn voor de uitdagingen die voor hen liggen in het nieuwe seizoen.

Voor promovendus NAC verliep de laatste oefenwedstrijd minder succesvol. De ploeg leed opnieuw een nederlaag, wat aangeeft dat er nog werk aan de winkel is voor de club om zich aan te passen aan het hogere niveau van de competitie. NAC zal hard moeten blijven werken en verbeteren om competitief te kunnen zijn in de komende wedstrijden en zich te handhaven in de Eredivisie.