×
Home Nieuws Livescore

Dean Huijsen verruilt Juventus voor Bournemouth voor 20 miljoen.

Dean Huijsen verruilt Juventus voor Bournemouth voor 20 miljoen.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 21:16 uur

Het is een opmerkelijke transfer die de gemoederen in de voetbalwereld bezighoudt: Dean Huijsen verruilt Juventus voor Bournemouth. De Telegraaf meldt dat de talentvolle verdediger een langdurig contract heeft getekend bij de Engelse club, die maar liefst twintig miljoen euro heeft neergeteld voor zijn diensten.

Met deze overstap maakt Huijsen de overstap van de Italiaanse Serie A naar de Engelse Championship, waar Bournemouth momenteel actief is. De jonge Nederlander wordt gezien als een veelbelovend talent en heeft indruk gemaakt bij Juventus met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn opbouwend spel.

Voor Bournemouth betekent de komst van Huijsen een versterking van de verdediging en een investering in de toekomst. De club heeft duidelijk vertrouwen in de kwaliteiten van de Nederlandse verdediger en is bereid om fors te investeren om hem naar Engeland te halen. Het is een stap die zowel voor Huijsen als voor Bournemouth nieuwe perspectieven biedt en die de fans van beide clubs nieuwsgierig maakt naar wat de toekomst zal brengen.