×
Home Nieuws Livescore

Marseille benadert Feyenoord voor transfer Duitse doelman Wellenreuther

Marseille benadert Feyenoord voor transfer Duitse doelman Wellenreuther
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 20:40 uur

Olympique Marseille heeft zijn oog laten vallen op Feyenoord's doelman Timon Wellenreuther, zo hebben transferexperts Matteo Moretto en Fabrizio Romano gemeld. De Duitse keeper geniet aanzien in Frankrijk en dit heeft de interesse gewekt van de club uit Marseille. De Franse ploeg heeft contact gezocht met Feyenoord om de mogelijkheden voor een mogelijke transfer te verkennen.

Wellenreuther, die momenteel onder contract staat bij Feyenoord, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en heeft daardoor de aandacht getrokken van Olympique Marseille. De Franse club is geïnteresseerd in het aantrekken van de talentvolle doelman en heeft daarom contact opgenomen met Feyenoord om te onderhandelen over een mogelijke overgang.

De 25-jarige Wellenreuther heeft laten zien dat hij over de kwaliteiten beschikt om op hoog niveau te presteren en dit heeft zijn marktwaarde doen stijgen. Olympique Marseille ziet in hem een potentiële versterking voor hun team en is vastbesloten om de mogelijkheid van een transfer te verkennen. Het is nu aan Feyenoord en de doelman zelf om te beslissen of een overstap naar Marseille tot de mogelijkheden behoort.