×
Home Nieuws Livescore

Fortuna Sittard huurt doelman Branderhorst van FC Utrecht

Fortuna Sittard huurt doelman Branderhorst van FC Utrecht
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 19:32 uur

Fortuna Sittard heeft zich versterkt met de komst van doelman Mattijs Branderhorst. De 27-jarige keeper maakt de overstap op huurbasis van FC Utrecht naar de Limburgse club. Met deze aanwinst heeft Fortuna deze zomer al twaalf nieuwe spelers aangetrokken, waarmee de club duidelijk laat zien ambitieus te zijn voor het komende seizoen.

Branderhorst staat bekend om zijn sterke reflexen en leiderschap op het veld. Hij heeft ervaring opgedaan bij verschillende clubs in Nederland en wordt gezien als een betrouwbare sluitpost. De doelman zal bij Fortuna Sittard de concurrentie aangaan met de huidige keepers en hoopt een belangrijke rol te spelen in het team van trainer Sjors Ultee.

Voor Fortuna Sittard is de komst van Branderhorst een belangrijke versterking, aangezien een goede doelman van groot belang is voor het succes van een team. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan Branderhorst een waardevolle toevoeging zijn voor de club uit Limburg. De supporters kijken dan ook reikhalzend uit naar zijn debuut en hopen op een succesvolle samenwerking in het komende seizoen.