×
Home Nieuws Livescore

Argentijnse late gelijkmaker zorgt voor onrust bij Marokkaanse fans.

Argentijnse late gelijkmaker zorgt voor onrust bij Marokkaanse fans.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 18:16 uur

Tijdens het Olympische voetbalduel tussen Argentinië en Marokko zorgde een late gelijkmaker voor opschudding onder de Marokkaanse supporters. De Argentijnse ploeg wist in de slotfase van de wedstrijd een doelpunt te maken, wat resulteerde in heftige reacties van een deel van de Marokkaanse aanhang. Op videobeelden die al snel viraal gingen, is te zien hoe de Argentijnse spelers belaagd worden met verschillende objecten.

De gebeurtenis vond plaats op woensdagmiddag en heeft voor veel commotie gezorgd binnen de voetbalwereld. De beelden tonen hoe de Argentijnse spelers belaagd worden door boze supporters, die van alles en nog wat naar hen gooien. De late gelijkmaker van Argentinië lijkt bij een deel van de Marokkaanse fans in het verkeerde keelgat te zijn geschoten, wat resulteerde in een grimmige sfeer in het stadion.

De reacties op de gebeurtenis zijn verdeeld, waarbij sommigen de acties van de Marokkaanse supporters veroordelen en anderen begrip tonen voor de teleurstelling die heerst na het late doelpunt. De autoriteiten zijn een onderzoek gestart naar het incident en zullen passende maatregelen nemen om dergelijk gedrag in de toekomst te voorkomen. De spanningen tussen de supporters van beide landen laten zien hoe emoties hoog kunnen oplopen tijdens sportevenementen.