×
Home Nieuws Livescore

Argentinië ontsnapt ternauwernood aan nederlaag op Olympische Spelen.

Argentinië ontsnapt ternauwernood aan nederlaag op Olympische Spelen.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 17:48 uur

Argentinië heeft op woensdagmiddag op de Olympische Spelen op het nippertje een nederlaag weten te voorkomen. De voormalige kampioen uit 2008 leek lange tijd op weg naar een verlies tegen Marokko, maar dankzij de inspanningen van Ajax-doelman Gérino Rulli en zijn teamgenoten wisten ze zich in de 107e minuut alsnog te verzekeren van een punt. Tegelijkertijd wist Spanje wel te winnen.

De Argentijnse ploeg had het zwaar in de wedstrijd tegen Marokko en leek lange tijd op weg naar een teleurstellend resultaat. Echter, dankzij een late opleving en een sterke teamgeest slaagden ze erin om op het laatste moment een gelijkspel veilig te stellen. De spanning was om te snijden en de fans werden op het puntje van hun stoel gehouden tot het laatste fluitsignaal.

Terwijl Argentinië ternauwernood een punt veiligstelde, was het Spanje dat wel wist te zegevieren in hun wedstrijd op dezelfde dag. De Spaanse ploeg liet zien dat ze in topvorm verkeren en behaalden een belangrijke overwinning. De strijd om de medailles op de Olympische Spelen belooft dan ook nog veel spannende momenten en verrassende wendingen.