×
Home Nieuws Livescore

Trainer Farioli ontwijkt keepersdiscussie voor duel Ajax-Vojvodina

Trainer Farioli ontwijkt keepersdiscussie voor duel Ajax-Vojvodina
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 16:16 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft vooruitgeblikt op het aankomende Europa League duel van zijn team tegen Vojvodina. Tijdens een persconferentie op donderdag sprak de Italiaanse coach over de aanstaande wedstrijd, maar vermeed bewust een gevoelig onderwerp. Farioli koos ervoor om niet in te gaan op de keepersdiscussie die momenteel speelt binnen de club uit Amsterdam.

Met de belangrijke Europese wedstrijd in het vooruitzicht, richtte Farioli zijn aandacht op de voorbereiding van zijn spelers en het tactische plan voor de confrontatie met Vojvodina. De trainer benadrukte het belang van focus en teamspirit om een goed resultaat neer te zetten in de voorronde van de Europa League.

Hoewel de keepersdiscussie een onderwerp is dat de gemoederen bezighoudt bij Ajax, koos Farioli ervoor om de aandacht te verleggen naar het sportieve aspect van het voetbal. De trainer hoopt dat zijn spelers zich kunnen concentreren op het spel en de taak die voor hen ligt, zonder afgeleid te worden door randzaken.