×
Home Nieuws Livescore

Steven Gerrard's Al-Ettifaq fails in audacious bid for Jadon Sancho!

Steven Gerrard's Al-Ettifaq fails in audacious bid for Jadon Sancho!
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 7 september 2023 19:08 uur

In een verrassende wending heeft Al-Ettifaq, de voetbalclub uit Saudi-Arabië onder leiding van Steven Gerrard, een gedurfde poging ondernomen om Jadon Sancho aan te trekken. Dit nieuws is naar buiten gebracht door Engelse media. De talentvolle vleugelspeler had afgelopen weekend een confrontatie met Erik ten Hag, maar zal toch bij Manchester blijven.

Al-Ettifaq, dat eerder al spelers als Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum, Jack Hendry, Moussa Dembélé en Demarai Gray uit Europa wist te halen, heeft geprobeerd om Sancho op de Saudische Deadline Day te huren. Helaas is deze poging niet succesvol gebleken. Volgens The Daily Mail hebben Al-Ettifaq en Manchester United via tussenpersonen contact met elkaar gehad over een mogelijke transfer, nadat Sancho zelf had aangegeven open te staan voor een overstap.

Ten Hag heeft Sancho buiten de selectie gelaten voor de wedstrijd tegen Arsenal, omdat de aanvaller volgens hem niet goed had getraind. Hierop heeft Sancho gereageerd via social media en zichzelf als de 'zondebok' bestempeld. Met de interesse van Gerrard leek er een mogelijke uitweg te zijn, maar Sancho zal uiteindelijk toch bij Manchester United blijven. Dit wordt ook bevestigd door Fabrizio Romano, die aangeeft dat bronnen rondom Sancho ontkennen dat er een aanstaande transfer is.

Bronnen dichtbij Jadon Sancho bevestigen opnieuw dat hij NIET naar Al-Ettifaq zal gaan in de laatste uren van de Saudische transfermarkt. Het gaat niet gebeuren.