×
Home Nieuws Livescore

Yankuba Minteh scoort bij debuut voor Brighton & Hove.

Yankuba Minteh scoort bij debuut voor Brighton & Hove.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 15:24 uur

Nieuwe aanwinst Yankuba Minteh heeft een vliegende start gemaakt bij zijn nieuwe club Brighton & Hove Albion. De voormalige vleugelaanvaller van Feyenoord wist tijdens zijn eerste wedstrijd voor The Seagulls meteen het net te vinden. Op woensdag maakte Minteh zijn officieuze debuut en liet gelijk zijn waarde zien door te scoren.

De supporters van Brighton & Hove Albion zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de prestaties van Minteh tot nu toe. Met zijn doelpunt tijdens zijn debuut laat de vleugelaanvaller zien dat hij van toegevoegde waarde kan zijn voor het team. De verwachtingen zijn hooggespannen voor Minteh, die met zijn snelheid en techniek een belangrijke rol kan gaan spelen in het aanvalsspel van de club.

Na zijn succesvolle start zal Yankuba Minteh nu moeten blijven presteren om zijn plek in het team te behouden. De concurrentie in het profvoetbal is groot en het is belangrijk voor Minteh om te blijven laten zien wat hij in huis heeft. Met zijn doelpunt tijdens zijn debuut heeft hij in ieder geval een sterke eerste indruk achtergelaten en hopelijk kan hij deze lijn doortrekken in de komende wedstrijden.