×
Home Nieuws Livescore

Stadion De Graafschap beklad met '026' tags, Superboeren geschokt

Stadion De Graafschap beklad met '026' tags, Superboeren geschokt
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 15:16 uur

Het stadion van voetbalclub De Graafschap is het doelwit geworden van vandalisme. De schade is zowel binnen als buiten De Vijverberg aangericht, met tags die verwijzen naar '026'. De supporters van De Superboeren zijn diep geschokt door deze verontrustende gebeurtenis en hebben besloten om aangifte te doen van huisvredebreuk en vandalisme.

De Graafschap, een club met een trotse geschiedenis en een gepassioneerde fanbase, staat bekend om de sterke band tussen de spelers, de staf en de supporters. Het stadion is voor velen een heilige plek waar emoties hoog oplopen en waar sportieve prestaties worden gevierd. De aanval op De Vijverberg heeft dan ook een diepe impact op de hele gemeenschap rondom de club.

De autoriteiten zijn direct op de hoogte gesteld van de situatie en er zal een grondig onderzoek worden ingesteld om de daders van deze laffe daad op te sporen. De Graafschap roept op tot solidariteit en steun van alle betrokkenen om samen deze tegenslag te boven te komen en de club te blijven steunen in deze moeilijke tijd.