×
Home Nieuws Livescore

Transfer Aimé Omgba naar KAA Gent definitief afgerond

Transfer Aimé Omgba naar KAA Gent definitief afgerond
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 13:16 uur

Na langdurige onderhandelingen is de transfer van Aimé Omgba naar KAA Gent eindelijk beklonken. NAC Breda heeft ingestemd met de betalingsvoorwaarden van de Belgische club, die de transfersom van de talentvolle aanvallende middenvelder in drie termijnen zal voldoen. Dit nieuws komt als een opluchting voor zowel de speler als de clubs, aangezien er de afgelopen weken onzekerheid heerste over de overgang.

Omgba, die bekend staat om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, zal nu de kans krijgen om zijn talent te tonen in de Belgische Jupiler Pro League. De 23-jarige speler heeft indruk gemaakt bij NAC Breda en wordt gezien als een veelbelovende aanwinst voor KAA Gent. Met zijn creativiteit en scorend vermogen kan hij een belangrijke rol gaan spelen in het team van de Belgische club.

De supporters van KAA Gent zullen ongetwijfeld uitkijken naar de komst van Omgba en hopen dat hij snel zijn stempel kan drukken op het spel van de ploeg. De aanvallende middenvelder zelf kijkt ernaar uit om aan zijn nieuwe avontuur te beginnen en is vastberaden om te laten zien wat hij in huis heeft. Met de transfer die nu definitief doorgaat, kan Omgba zich volledig focussen op zijn sportieve prestaties en het veroveren van de harten van de Gentse fans.