×
Home Nieuws Livescore

Bayern München verlaagt vraagprijs Mazraoui voor West Ham United.

Bayern München verlaagt vraagprijs Mazraoui voor West Ham United.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 10:48 uur

Bayern München heeft besloten om de vraagprijs voor Noussair Mazraoui aanzienlijk te verlagen in de hoop de voormalige Ajacied te verkopen. De Duitse Rekordmeister is momenteel druk bezig met onderhandelingen met West Ham United, maar ook Manchester United heeft interesse getoond in de verdediger.

Na een periode van speculatie lijkt het erop dat Bayern München serieus is over het laten gaan van Mazraoui. De club heeft de vraagprijs verlaagd om de kans op een transfer te vergroten en is nu in gesprek met meerdere geïnteresseerde clubs. West Ham United lijkt op dit moment de meest waarschijnlijke bestemming voor de Marokkaanse international, maar Manchester United blijft ook in de race.

Mazraoui, die bekend staat om zijn veelzijdigheid en verdedigende kwaliteiten, heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. De 23-jarige rechtsback zou een waardevolle aanwinst zijn voor zowel West Ham United als Manchester United, die beiden op zoek zijn naar versterking in de verdediging.

Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen tussen Bayern München, West Ham United en Manchester United zullen verlopen en of Mazraoui uiteindelijk de overstap zal maken naar de Premier League. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de transferperiode voor de talentvolle verdediger, die mogelijk een nieuwe uitdaging aangaat in Engeland.