×
Home Nieuws Livescore

Mourinho bekritiseert UEFA na slecht veld in Champions League.

Mourinho bekritiseert UEFA na slecht veld in Champions League.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 09:40 uur

In een tumultueuze wedstrijd wist Fenerbahçe zich met een 3-4 overwinning op Lugano te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. Echter, de Portugese coach José Mourinho was na afloop niet tevreden en uitte felle kritiek op de UEFA. Mourinho, bekend om zijn scherpe tong en onverbloemde meningen, noemde het veld waarop zijn team moest spelen "onaanvaardbaar slecht".

De voormalige manager van onder andere Real Madrid en Manchester United was duidelijk geïrriteerd over de omstandigheden waaronder de wedstrijd plaatsvond. Volgens Mourinho had Fenerbahçe het onnodig zwaar door de slechte staat van het veld en uitte hij zijn ongenoegen richting de Europese voetbalbond. De coach benadrukte het belang van goede speelomstandigheden voor het spel en de spelers.

De kritiek van Mourinho op de UEFA zorgde voor de nodige opschudding in de voetbalwereld. Met zijn scherpe woorden wist de coach wederom de aandacht op zich te vestigen. Het is echter nog afwachten hoe de UEFA zal reageren op de uitspraken van Mourinho en of er eventuele gevolgen zullen zijn voor zijn uitlatingen.