×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Taylor prijst Farioli's impact op Ajax-spelers.

Kenneth Taylor prijst Farioli's impact op Ajax-spelers.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2024 07:48 uur

Jonge talentvolle middenvelder Kenneth Taylor is vol lof over de werkwijze van Francesco Farioli bij Ajax. De speler geniet van de frisse aanpak van de Italiaanse coach en is positief verrast dat de nieuwe speelstijl niet veel aanpassingen vereist. Taylor, die zelf steeds meer een prominente rol begint te spelen in het team, ziet hoe Farioli erin slaagt om spelers op een hoger niveau te brengen.

De samenwerking tussen Taylor en Farioli lijkt vruchten af te werpen, aangezien de middenvelder steeds meer zijn stempel begint te drukken op het spel van Ajax. De jonge speler waardeert de manier waarop de Italiaanse coach hem uitdaagt en motiveert om het beste uit zichzelf te halen. Taylor is vastbesloten om zich verder te ontwikkelen onder de vleugels van Farioli en zijn bijdrage aan het team te vergroten.

Met Farioli aan het roer lijkt Ajax een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan. De coach weet niet alleen de individuele spelers te verbeteren, maar slaagt er ook in om een collectieve teamgeest te creƫren. Taylor is optimistisch over wat de toekomst in petto heeft en kijkt ernaar uit om onder leiding van Farioli verder te groeien en successen te behalen met Ajax.