×
Home Nieuws Livescore

Maurits Hendriks ontkent aandringen op komst Sven Mislintat

Maurits Hendriks ontkent aandringen op komst Sven Mislintat
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 23:16 uur

In een opmerkelijke wending ontkent Maurits Hendriks ten stelligste dat hij enige betrokkenheid heeft gehad bij het aandringen op de komst van Sven Mislintat bij Ajax. De voormalige directeur van de Amsterdamse club deed deze uitspraak tijdens een openhartig gesprek met Humberto à Paris. Hendriks, die inmiddels niet meer werkzaam is bij Ajax, benadrukte dat er geen sprake was van enige druk van zijn kant om Mislintat aan te trekken.

Tijdens het interview met Humberto à Paris gaf Maurits Hendriks aan dat er mogelijk sprake is van miscommunicatie of misinterpretatie omtrent zijn rol in de mogelijke komst van Sven Mislintat naar Ajax. Hendriks benadrukte dat hij altijd transparant en integer heeft gehandeld in zijn functie bij de club en dat hij nooit zou aandringen op een beslissing waar hij niet volledig achter staat.

De geruchten over de betrokkenheid van Maurits Hendriks bij de mogelijke aanstelling van Sven Mislintat als directielid van Ajax hebben de afgelopen dagen voor de nodige opschudding gezorgd binnen de Nederlandse voetbalwereld. Met zijn duidelijke ontkenning hoopt Hendriks nu een einde te maken aan de speculaties en de focus weer te kunnen leggen op het sportieve aspect van de club.