×
Home Nieuws Livescore

Race tegen de klok voor Vitesse: 6 miljoen nodig

Race tegen de klok voor Vitesse: 6 miljoen nodig
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 20:48 uur

Vitesse staat voor een race tegen de klok om zes miljoen euro te verzamelen voor hun begroting tegen de deadline van 31 juli. Ondanks het oplossen van alle problemen, worstelt de club nog steeds met het indienen van een sluitende begroting bij de KNVB. Edwin Reijntjes, die via de clubkanalen van Vitesse sprak, heeft een belangrijke update gegeven over de situatie.

De druk ligt nu volledig op Vitesse om de benodigde financiƫn binnen te halen en zo aan de eisen van de voetbalbond te voldoen. Met nog slechts enkele weken te gaan, zullen alle betrokkenen bij de club zich tot het uiterste moeten inspannen om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. De fans en sponsors worden opgeroepen om hun steun te tonen en bij te dragen aan het voortbestaan van de club.

Reijntjes benadrukte de urgentie van de situatie en sprak zijn vertrouwen uit in de loyaliteit en betrokkenheid van de Vitesse-gemeenschap. Hij benadrukte dat elke bijdrage, hoe klein ook, een verschil kan maken in het streven naar financiƫle stabiliteit. De komende weken zullen cruciaal zijn voor Vitesse en het is nu aan iedereen die de club een warm hart toedraagt om samen te komen en de club te steunen in deze uitdagende tijd.