×
Home Nieuws Livescore

Xavi Simons wil blijven bij RB Leipzig, deal PSG.

Xavi Simons wil blijven bij RB Leipzig, deal PSG.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 20:32 uur

Jonge Nederlandse voetbaltalent Xavi Simons heeft de clubleiding van RB Leipzig laten weten dat hij zijn toekomst graag bij de Duitse club ziet. De 18-jarige middenvelder, die momenteel op huurbasis speelt bij Leipzig van Paris Saint-Germain, heeft blijkbaar zijn wens geuit om langer te blijven en zich verder te ontwikkelen in de Bundesliga.

Volgens het Duitse medium BILD is er optimisme bij Leipzig over het sluiten van een deal met PSG voor een extra huurseizoen van Simons. De club uit Leipzig heeft vertrouwen in een overeenkomst met de Franse grootmacht, die de jonge speler in 2019 van FC Barcelona overnam. Het lijkt erop dat beide clubs openstaan voor verdere samenwerking om Simons de kans te geven meer ervaring op te doen op het hoogste niveau.

Simons, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en inzicht op het veld, heeft indruk gemaakt tijdens zijn tijd bij Leipzig en lijkt goed te passen in het team. De Nederlandse tiener heeft laten zien dat hij potentie heeft om een belangrijke speler te worden en zijn ambities liggen duidelijk bij het verder ontwikkelen van zijn carrière in Duitsland. Leipzig en PSG zullen naar verwachting snel tot een overeenkomst komen om Simons' verblijf in Leipzig te verlengen en zijn groei als voetballer voort te zetten.