×
Home Nieuws Livescore

Janse verlengt contract bij Ajax tot 2028, vol vertrouwen

Janse verlengt contract bij Ajax tot 2028, vol vertrouwen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 20:08 uur

Ajax-verdediger Dies Janse heeft zijn blijdschap geuit over zijn langere verblijf bij de club. De talentvolle speler heeft onlangs een nieuw contract ondertekend dat hem tot 2028 aan Ajax bindt. In een interview met de clubmedia deelde Janse zijn enthousiasme over zijn uitstekende voorbereiding en zijn aansluiting bij het eerste elftal.

Janse, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn potentieel, is vastbesloten om zich verder te ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in het team. Met zijn contractverlenging toont Ajax het vertrouwen in de jonge verdediger, die al indruk heeft gemaakt tijdens zijn trainingen en wedstrijden.

De 20-jarige Janse kijkt ernaar uit om zijn talent te laten zien en zijn bijdrage te leveren aan het succes van de club. Hij is vastberaden om hard te blijven werken en te groeien als speler onder de begeleiding van de ervaren staf en zijn medespelers. Ajax-fans kunnen zich verheugen op de voortzetting van Janse's ontwikkeling en zijn optredens in het rood-witte shirt.

Met zijn contractverlenging tot 2028 heeft Dies Janse een belangrijke mijlpaal bereikt in zijn carrière en is hij klaar om zijn stempel te drukken op Ajax en het Nederlandse voetbal. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de getalenteerde verdediger, die vastbesloten is om zijn potentieel volledig te benutten en zijn dromen waar te maken bij de topclub.