×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord zegt vaarwel tegen doelman Kostas Lamprou

Feyenoord zegt vaarwel tegen doelman Kostas Lamprou
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 19:48 uur

Feyenoord en doelman Kostas Lamprou zullen na dit seizoen niet langer samenwerken. De Griekse keeper heeft van de club te horen gekregen dat zijn aflopende contract niet verlengd zal worden, zo meldt 1908.nl. Lamprou, die als routinier fungeerde binnen de selectie, zal dus op zoek moeten naar een nieuwe club.

De 29-jarige Lamprou kwam in de zomer van 2020 naar Feyenoord als back-up voor eerste doelman Justin Bijlow. Hoewel hij voornamelijk een rol als reservedoelman vervulde, wist Lamprou toch enkele keren zijn waarde te bewijzen wanneer hij nodig was. Zijn ervaring en professionele houding werden gewaardeerd binnen de club, maar desondanks heeft Feyenoord besloten om afscheid te nemen van de Griek.

Het vertrek van Lamprou opent de deur voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière. De doelman zal nu op zoek gaan naar een nieuwe club waar hij zijn kwaliteiten kan laten zien en wellicht een grotere rol kan spelen. Voor Feyenoord betekent het afscheid van Lamprou dat er ruimte komt voor verjonging en vernieuwing binnen de selectie, terwijl de Griekse keeper zich klaarmaakt voor een nieuwe stap in zijn loopbaan.